AUTO JATA

SERVIS - SHERBIME - SHITJE

AUTO JATA është një servis bashkohor, me një cilësi
sherbimesh dhe pjesë kembimi për
Mercedes-Benz dhe Volkswagen

PSE NE?

MBI 20 VITE
EKSPERIENCE NE TREG

STANDARTE
PROFESIONALE

Tekniket tane jane te certfikuar dhe te trajnuar ne sherbimet qe kryejne.

PAJISJET ME TE REJA

Tekniket tane perdorin pajisjet dhe materialet me inovatore per tu ofruar cilesi.

GARANCI
DHE SIGURI

Siguria eshte aspekti yne kryesor qe i ofrojme klientave tane te shumte.

RRETH NESH

TE PERKUSHTUAR RRETH CILESISE MAKSIMALE

AUTO JATA ka mbi 20 vite në treg si një servis  specializuar, koherent me teknologjinë për të ofruar gjithmonë shërbimin më të mirë për ju.

Besojini makinën tuaj profesionistëve!

0 k+
Kliente te kenaqur​
0 +
Instrumente Pune​
0 +
Vite Eksperience​
0 %
Projekte te Realizuara​

SHERBIMET TONA

OFROJME CILESINE MAKSIMALE
PER MAKINEN TUAJ

PROBLEME MOTORRIKE

Mbi 18 vite eksperiencë, AUTO JATA ofron shërbimet e problemeve motorrike më të shpejta e të lira në treg!

VAJ - FILTRA

Vajra cilësorë dhe filtra të posatshëm për makinën tuaj te AUTO JATA!

pjesë këmbimi

PJESË KEMBIMI

Ne ofrojmë pjesë këmbimi të reja për cdo lloj automjeti!

mbushje condicioneri makine me gaz

MBUSHJE ME GAZ

Vera po afron, udhëtoni me makinën tuaj nën freskinë e kondicionerit!